Com un ou a una castanya

A @YouTube s’han tornat tontos, i diuen que la cançó que sona en aquest vídeo meu d’un tren 442 de la línia C9 de Cercanías Madrid:

 

És la mateixa que canta aquest senyor que no he escoltat en la meva vida:

Quan resulta que la cançó que sona en el meu vídeo la va crear directament l’editor amb el que el vaig fer. Però em fot i he fet una impugnació perquè, tot i que no m’estava portant diners amb aquest vídeo, el fet de que ells diguin que faig servir aquesta cançó, els possibilita que es portin diners, ells sí, del meu vídeo. A YouTube no existeix la presumpció d’innocència i has de ser tu qui demostris que no estàs fent servir aquesta cançó, quan mirant el vídeo 10 segons un s’adona que s’assemblen com un ou a una castanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *